ZorgAnywhere

De complete online werkplek.

Stel direct een vraag

DE VOORDELEN VAN ZORGANYWHERE

Single Sign-On

Single Sign-On voor alle lokale, remote en internet applicaties. Gezichtsherkenning, vingerafdruk, UZI-pas of gebruikersnaam en wachtwoorden. Alle applicaties kunnen worden ontsloten, van SaaS-oplossingen tot apps van derden. Gebruikers hoeven maar een keer in te loggen en kunnen dus snel schakelen tussen verschillende apps.

Microsoft Office 365

Office 365

Een eenvoudige intuïtieve interface voor Microsoft Office 365. Deel eenvoudiger bestanden, werk samen in documenten, overal en op elke plek.

Beheer elk zorgproces

Invoer van gegevens op een locatie, direct in meerdere applicaties. Minder e-mail, automatiseer en vereenvoudig zorgprocessen. De behoefte van de zorgverlener staat centraal en wordt afgestemd op het type zorgverlener.

Beveiliging en privacy

Floating Byte is Zorg Service Provider (ZSP) gecertificeerd. ZorgAnywhere en ons zorgnetwerk zijn optimaal beveiligd voor NEN7510 en ISO27001 regelgeving van de wet meldplicht datalekken.

ZorgAnywhere op Mobile Devices

ZorgAnywhere, vanaf € 2,50 per/maand

start vandaag

SINGLE SING-ON EN APPLICATIES

ZorgAnywhere met Single Sign-On

Met één klik

Met Single Sign-On werken zorgverleners sneller, binnen één klik toegang tot zowel web- als legacy Windows applicaties, zonder voor elke applicatie apart te loggen. Tijd besparen en eenvoud zorgt ervoor dat de aandacht van de zorgverlener blijft waar die moet zijn, bij de cliënt of patiënt.

Ook uw applicaties

Meer dan 3.200 applicaties zijn inmiddels met Single Sign-On beschikbaar in ZorgAnywhere, hier komen dagelijks nieuwe applicaties bij. Weten of uw applicatie beschikbaar is? Vraag het ons. Is de applicatie nog niet beschikbaar, dan maken we hem beschikbaar. Zo eenvoudig is het.

ZorgAnywhere voor alle applicaties

MICROSOFT OFFICE 365

ZorgAnywhere met Microsoft Office 365

Volledige integratie

Met Microsoft Office 365 geïntegreerd in ZorgAnywhere beschikt u over de toepassingen waarmee u vertrouwd bent en hebt u altijd toegang tot uw bestanden, altijd up-to-date. Dus online of offline, achter uw bureau of onderweg, vanaf uw pc, Mac, iPad®, Android™-tablet of telefoon hebt u altijd en overal toegang tot de gegevens die u nodig hebt.

Overal samenwerken

Met ZorgAnywhere kunt u overal werken waar u ook bent, wanneer het nodig is en met het apparaat dat op dat moment het handigste is. Deel bestanden. Neem deel aan vergaderingen. Blijf gesynchroniseerd met uw team. Wanneer er werk verzet moet worden, kunt u vertrouwen op ZorgAnywhere met Microsoft Office 365.

Overal samenwerken met ZorgAnywhere

VEILIG EN BEVEILIGD

Beveilig uw gegevens met ZorgAnywhere

Vertrouwelijke gegevens beveiligd

Met ZorgAnywhere wordt de toegang tot toepassingen en data veiliger door gebruik te maken van Multi-Factor Authenticatie, voor lokale en cloudtoepassingen. Met unieke Machine Learning gebaseerde functies worden potentiële bedreigingen geïdentificeerd en waarschuwingen geactiveerd. De optimale aanvulling als uw zorgorganisatie NEN7510, HKZ of ISO27001 gecertificeerd is. Met de geavanceerde dashboard en rapportage mogelijkheden bewaakt u de integriteit.

Veiliger samenwerken

Bescherm patiëntgegevens met informatiebeveiligingsbeheer om de toegang veiliger te maken en de risico's bij het delen van vertrouwelijke gegevens, binnen en buiten de organisatie, te beperken. Versleuteling van gegevens tot op bestandsniveau, veiliger samenwerking op elk apparaat en eenvoudiger delen van bestanden conform beleid van de zorgorganisatie. Integratie met uw huidige omgeving is mogelijk.

Werk veilig samen met zorganywhere.

AANVULLENDE DIENSTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Neem niet alles van ons aan, maar laat onze klanten hun verhaal vertellen!

Floating Byte ondersteunt alle processen in de kliniek met een ICT architectuur die de diagnostische apparatuur koppelt aan het EPD.

C. Schneider

Directeur, Oogkliniek heuvelrug

Na een zeer positieve intake, is Floating Byte direct aan de slag gegaan met onze ICT en telefonie. Middels een enthousiaste, persoonlijke en meedenkende insteek en team, hebben ze ervoor gezorgd dat mijn wensen optimaal werden ingevuld. Nette, correcte afwerking en altijd even overleg. Geen starre, logge organisatie, maar direct en correct. Een fijne samenwerking, met een team en organisatie die zich aan de gemaakte afspraken houdt. Ook voor het onderhoud en storingen rekenen wij daarom nu op Floating Byte

H. Mulders

Apotheker, Apotheek Maas en Waal

Om uit het niets te beginnen met een organisatie van twintig mensen is een hele klus. Dit kan niet zonder goede ICT, maar we hadden geen expertise en tijd om dit zelf te organiseren. Het is in zo’n hectische periode goed om te ervaren dat Floating Byte wel de kennis en ervaring had om snel een passende ICT-omgeving en ondersteuning te leveren lees meer > 

F. Braaksma

Directeur, Calibris Advies

ONZE RECENTE BLOGS

Floating Byte wordt Arcus IT

Floating Byte is begin 2019 overgenomen door IT-dienstverlener Arcus IT. Sjoerd Slabbers, DGA van Floating Byte, treedt toe tot de directie van Arcus IT als CTO. “Het samengaan met Arcus IT is een logische vervolgstap in de strategie om Floating Byte verder uit te...

Wij zijn verhuisd

Time for a change. Afgelopen week zijn wij verhuisd met Floating Byte naar een super mooie locatie op de Coolsingel 104. Met de metro, tram én de bus naast de deur zijn we nu heel goed bereikbaar.

DIRECT IN CONTACT MET DE JUISTE PERSOON

Sjoerd

Sjoerd

Business Development

Ziet mogelijkheden en kansen in het creëren van slimme ICT-toepassingen om zorg beter te maken. Is nauw betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld ZorgAnywhere, een unieke werkplek die flexibel werken in de zorg mogelijk maakt met veilige toegang tot alle applicaties en documenten. Hij helpt organisaties verder om wijs te worden uit de wirwar van technologische mogelijkheden en een heldere strategie neer te zetten, klaar voor nu én in de toekomst.