BLIJF OP DE HOOGTE

Benieuwd wat de wondere wereld van ICT voor u als zorgverlener, praktijk of instelling kan betekenen? De ICT toepassingen toespitsen op een specifiek zorgproces? Bijblijven of vooruitlopen met innovatieve technologie? Zoek niet verder, onze specialisten delen graag hun kennis. Wij organiseren diverse evenementen om kennis en inzichten te delen en te leren van vragen uit de praktijk. Klinkt goed? Doe dan mee met een van onze webinars of geef je op voor een ander evenement. Op naar een betere zorg, samen.

BINNENKORT

Wij zijn verhuisd

Time for a change. Afgelopen week zijn wij verhuisd met Floating Byte naar een super mooie locatie op de Coolsingel 104. Met de metro, tram én de bus naast de deur zijn we nu heel goed bereikbaar.

read more

CIE workshop 2 februari

Hoe structuur je alle documenten slim, en zorg je voor effectief samenwerken zonder eindeloos ge-e-mail? Hoe werk je handig samen met mensen die niet op één plek werken? Hoe vergroot je productiviteit? Hoe verbeter je werkprocessen? Schrijf je in voor deze handige workshop en leer meer.

read more

Datalekken in de zorg die scoren?

Sinds de meldplicht datalekken in werking is getreden begin dit jaar bleef het in eerste instantie stil aan het datalekken front. Met name in de zorg waar gevoelige persoonsgegevens ‘verwerkt’ worden is het natuurlijk goed scoren voor de media. Als zorg(organisatie) heb je wel wat beters aan je hoofd dan een horde pers voor de deur en een boete die flink kan oplopen, het gedoe rondom de meldplicht nog even daargelaten.

read more

ARCHIEF

WEBINAR: STUREN MET TELEFONIE DATA IN DE HUISARTSENPRAKTIJK

Vul je gegevens in om een oude recording te kunnen bekijken.