Sociaal samenwerken

Optimaal communiceren, handige tools om te overleggen, makkelijk documenten delen. Welke strategie hanteer jij in je communicatie(beleid)?

Eenvoudig documenten delen

Documenten delen en samenwerken aan documenten. Eenvoudig rechten instellen, ook per document. Hoe organiseer je een handige structuur en zorg je voor simpel overzicht? En via welke devices en plekken heb je toegang tot alle documenten? Hoe kun je de veiligheid dan waarborgen?

m

Toegang tot zorgverlener

De patiënt centraal is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe houd je nou echt grip op alle mogelijkheden die er zijn en een patiëntgerichte manier van werken? Hoe zorg je op effectieve manier voor toegankelijkheid voor de patiënt?

Communiceren

Alles via e-mail laten lopen zorgt voor (veel) volle inboxen. Waarom niet een chat, zoals Skype, of telefonie zo inrichten dat je makkelijk ziet wie er beschikbaar is. Of een teampagina om algemene dingen met elkaar te kunnen delen. Social media beleid om zaken met de buitenwereld te delen. Voor welke tools en welk beleid kies je?

w

Bereikbaarheid

Hoe regel je de bereikbaarheid voor spoedzaken? Via welke kanalen ben je bereikbaar? En hoe zorg je ervoor dat je makkelijk kan zien of iemand beschikbaar is voor een vraag of kort overlegmoment? Of hoe deel je makkelijk je agenda met elkaar? Hoe vergroot je de bereikbaarheid voor de patiënt?

RECENTE BERICHTEN

 

Apothekers en hun ICT: werk aan de winkel!

Apothekers en hun ICT; werk aan de winkel Er ligt een schone taak voor de zorgpartijen, en niet op de laatste plaats de ICT leveranciers, om de veiligheid van patiëntgegevens te waarborgen en de patiënten op dit punt inzicht te verstrekken en gerust te stellen. read more

5 redenen om nú een bewerkersovereenkomst af te sluiten

In de maand april was een groot datalek volop in het nieuws. De krantenkoppen logen er niet om: 'Wijkteams slordig met privacy gevoelige gegevens' en 'Verontrusting na gelekte cliëntgegevens'. Wat was er aan de hand? In de gemeente Amersfoort zijn de persoonlijke...

read more

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je enthousiast geworden en benieuwd hoe we dit voor je organisatie kunnen realiseren? Neem contact op met Sjoerd.

Sjoerd

Sjoerd

Business Development

Ziet mogelijkheden en kansen in het creëren van slimme ICT-toepassingen om zorg beter te maken. Is nauw betrokken bij de ontwikkeling van ZorgAnywhere, een unieke werkplek die flexibel werken in de zorg mogelijk maakt met veilige toegang tot alle applicaties en documenten. Hij helpt organisaties verder om wijs te worden uit de wirwar van technologische mogelijkheden en een heldere strategie neer te zetten, klaar voor nu én in de toekomst.