Sociaal samenwerken

Optimaal communiceren, handige tools om te overleggen, makkelijk documenten delen. Welke strategie hanteer jij in je communicatie(beleid)?

Eenvoudig documenten delen

Documenten delen en samenwerken aan documenten. Eenvoudig rechten instellen, ook per document. Hoe organiseer je een handige structuur en zorg je voor simpel overzicht? En via welke devices en plekken heb je toegang tot alle documenten? Hoe kun je de veiligheid dan waarborgen?

m

Toegang tot zorgverlener

De patiënt centraal is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe houd je nou echt grip op alle mogelijkheden die er zijn en een patiëntgerichte manier van werken? Hoe zorg je op effectieve manier voor toegankelijkheid voor de patiënt?

Communiceren

Alles via e-mail laten lopen zorgt voor (veel) volle inboxen. Waarom niet een chat, zoals Skype, of telefonie zo inrichten dat je makkelijk ziet wie er beschikbaar is. Of een teampagina om algemene dingen met elkaar te kunnen delen. Social media beleid om zaken met de buitenwereld te delen. Voor welke tools en welk beleid kies je?

w

Bereikbaarheid

Hoe regel je de bereikbaarheid voor spoedzaken? Via welke kanalen ben je bereikbaar? En hoe zorg je ervoor dat je makkelijk kan zien of iemand beschikbaar is voor een vraag of kort overlegmoment? Of hoe deel je makkelijk je agenda met elkaar? Hoe vergroot je de bereikbaarheid voor de patiënt?

RECENTE BERICHTEN

 

Floating Byte wordt Arcus IT

Floating Byte is begin 2019 overgenomen door IT-dienstverlener Arcus IT. Sjoerd Slabbers, DGA van Floating Byte, treedt toe tot de directie van Arcus IT als CTO. “Het samengaan met Arcus IT is een logische vervolgstap in de strategie om Floating Byte verder uit te...

read more

Wij zijn verhuisd

Time for a change. Afgelopen week zijn wij verhuisd met Floating Byte naar een super mooie locatie op de Coolsingel 104. Met de metro, tram én de bus naast de deur zijn we nu heel goed bereikbaar.

read more

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je enthousiast geworden en benieuwd hoe we dit voor je organisatie kunnen realiseren? Neem contact op met Habib.

Habib

Habib

Senior Accountmanager

Het helpen van mijn klanten geeft mij enorme voldoening. De kick die het je geeft op het moment dat je een probleem weet op te lossen voor een relatie geeft mij enorm veel energie. Met een focus op de eerste- en tweedelijnszorg, cross ik heel het land door om de behoeften bij zorginstellingen op ICT vlak in kaart te brengen en daar het juiste advies in te geven. Mijn ultieme doel is om het werkproces van de zorgmedewerker te vereenvoudigen. Mijn advies voor klanten: De ontwikkelingen/innovaties op het gebied van ICT binnen de zorg gaan in een razend tempo, zorg ervoor dat je op tijd op die sneltrein stapt en doe er je voordeel mee!