Partners

Samen met je partners sta je sterker.

Floating Byte werkt samen met sterke partners.

Met zorg geselecteerd.

Floating Byte levert als ICT-dienstverlener een breed scala aan innovatieve diensten op gebied van beheer en support, advies, netwerken en Cloud-oplossingen. Dat doen we niet alleen, maar samen met een aantal sterke partners, die uitblinken in hun product. Samen zorgen we ervoor dat we de klant optimaal kunnen adviseren en de juiste ondersteuning kunnen bieden waar nodig. Daarbij zijn wij altijd vroeg op de hoogte van nieuwe technische ontwikkelingen en mogelijkheden voor onze klanten.

Microsoft logo

Microsoft is marktleider als het aankomt op software voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. Met een uitgebreide range aan producten wordt (samen)werken, overal, en op ieder apparaat mogelijk gemaakt. Floating Byte heeft met haar Golden partnerstatus een gedegen kennis om over de (nieuwste) Microsoft producten mee te denken, te adviseren, implementeren of te ondersteunen.

Citrix Partner Logo

Citrix is een Cloudoplossing die mobiel werken mogelijk maakt, zodanig dat mensen overal kunnen werken en samenwerken, net zo eenvoudig als via de vaste werkplek op kantoor. Citrix als oplossing helpt om de ICT-provider een Cloud te bouwen waarbij gebruik wordt gemaakt van virtualisatie en netwerktechnologie, waarbij op flexibele en kosteneffectieve wijze een uiterst stabiel presterende Cloud-omgeving wordt gerealiseerd. Citrix is marktleider als het gaat om mobiliteit, desktopvirtualisatie, netwerken en samenwerking. Citrix heeft meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd.

Nines Partner Logo

Nines is expert als het gaat om hoogwaardige hostingoplossingen en connectiviteit voor de zakelijke markt met een beschikbaarheidsgarantie tot 99,999%. Nines is opgericht in 2009 als managed hosting en service provider. Met een hoogwaardige infrastructuur verdeeld over 4 geografisch gescheiden datacenters levert Nines managed hosting en infrastructuur diensten aan de zakelijke markt en zorginstellingen. Nines maakt deel uit van een groep van snelgroeiende en innovatieve bedrijven waaronder internetbureau eFocus, EPD leverancier Medicore en organisatieadviesbureau in de zorg Cure4.

PharmaPartners Logo

Floating Byte is erkend partner van Pharmapartners. Pharmapartners, onderdeel van TSS, ontwikkelt innovatieve IT zorgsystemen voor oa apothekers en huisartsen, GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Floating Byte heeft ruime ervaring en kennis van migraties, installaties en ondersteuning van deze software.

Cisco is partner van Floating Byte

Routers en switches staan aan de basis van elk netwerk. Meer dan 80% van al het wereldwijde internetverkeer loopt via een router van Cisco. Kort door de bocht gezegd zorgt een router ervoor dat de e-mail bij de juiste gebruiker aankomt en de gewenste website op het beeldscherm verschijnt. De switches op hun beurt zorgen voor connectiviteit tussen gebruikers onderling. In een notendop zorgen switches voor complexe zaken zoals; veiligheid, draadloos netwerkverkeer, IP-switching etc etc. De mogelijkheden zijn haast eindeloos en complex. Floating Byte heeft een aantal engineers die zich hebben gespecialiseerd in Cisco, een vak op apart.

Lexmark Logo

Lexmark is één van de partners waarvan Floating Byte niet alleen de producten levert, maar deze ook volledig van service en onderhoud voorziet, door onze gecertificeerde engineers. Met slimme tools bieden we de oplossing zoals tonerservice aan, maar we denken ook mee op het gebied van effectief werken. Zo is Floating Byte erkend supplier van de BSD printerlijn. We hebben we veel verbruiksmaterialen standaard in ons eigen warehouse op voorraad om in snelle levering te kunnen voorzien. Natuurlijk tegen een scherpe prijs!

RouIT Logo

Floating Byte is één van de 500 partners van RoutIT. Een bekwame – onafhankelijke – leverancier op het gebied van internet, connectivity en communicatie-oplossingenen zoals VoIP. Door een intensieve samenwerking wordt er adequaat ingesprongen op de wensen van de klant, waarbij Floating Byte zorg draagt voor de oplossing en realisatie bij de klant en RoutIT de technische facilitatie.

N-Able Logo

Floating Byte behoord al jaren tot de Elite partner van N-Able. Een unieke status die afhankelijk is van een aantal componenten zoals de manier van beheer en de wijze waarop Managed Services uitgedragen wordt naar klanten. In 2013 won Floating Byte de Growth Award van N-Able. Door een samenwerking als die met N-Able is Floating Byte veel concurrerender in de markt, niet meer het traditionele uurtje-factuurtje-werken, maar vooruitdenken door gedegen analyse, rapportages en inzicht inzetten zodanig dat de ICT-omgeving bij de klant optimaal blijft draaien. De krachtige technologie die schuilgaat achter N-Able stelt Floating Byte in staat om IT te managen vanuit een centraal dashboard, en daarmee de IT vervolgens naar wens van de klant verder te optimaliseren.

NEN7510 is partner van Floating Byte

De NEN7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg, een branche waar veiligheid cruciaal is. Floating Byte heeft haar dienstverlening zodanig ingericht dat er volgens de richtlijnen van de NEN 7510 wordt gewerkt.

NICTIZ is partner van Floating Byte

Floating Byte is een gecertificeerde Zorg Service Provider – ZSP, deze kwalificatie is afgegeven door het Nictiz. Om via het LSP (Landelijk SchakelPunt) elektronische gegevens uit te kunnen wisselen (GBZ, Goed Beheerde Zorgsystemen) moeten de zorgsystemen op het LSP aangesloten zijn. Floating Byte kan een beveiligde verbinding leveren en zorgen dat de zorgverlener veilig informatie kan uitwisselen.

HP Silver Partner

HP Silver Partner – PC’s, Notebooks, Thin clients, Workstations, Printers of Servers. Dankzij het partnerschap met HP kan Floating Byte niet alleen diverse hardware producten leveren, deze kunnen bovendien door gecertificeerde engineers ondersteunt worden, en mocht het nodig zijn: gerepareerd. Door het partnerschap met HP zorgen we voor een scherpe prijs voor hardware en voldoende kennis aan boord om deze te ondersteunen.

Zebra Partner

Zebra levert en ontwikkelt onder meer gespecialiseerde industriële barcode printers van hoge kwaliteit. Floating Byte levert en ondersteunt Zebra en haar producten.

Canon Partner

Canon biedt een uitgebreid assortiment printers voor de zakelijke markt. Floating Byte levert en ondersteunt diverse oplossingen die Canon biedt.

Epson Partner

Epson produceert en ontwikkelt verschillende soorten printeroplossingen, welke Floating Byte op haar beurt levert en ondersteunt.

Apotheek Partners

Apotheek Partners biedt de Nederlandse apothekers handvatten voor een gezonde bedrijfsvoering. De producten zijn gebaseerd op de best practices van apothekers. Van een apotheek scan tot Recept Locatie, de producten van Apotheek Partners zijn praktisch en eenvoudig te implementeren.