OVER ONS

We zijn niet zo maar een ICT bedrijf in de zorg, we geloven in de kracht van service excellentie.

Service en Support

Bij Floating Byte werken gedreven professionals die met hun kennis en ervaring in de zorg de juiste keuzes maken om ICT-projecten in samenwerking met de zorgverlener te realiseren.

Innovatie

Hoe kan je als zorgverlener je voordeel doen met innovaties en ontwikkelingen binnen de ICT? Welke keuzes helpen je het primaire zorgproces te verbeteren, nu en in de toekomst?

Kennispartner

Floating Byte is ICT kennispartner in de gezondheidszorg. Als ICT partner adviseert en begeleidt Floating Byte zorgverleners op het gebied van effectief inrichten van bedrijfsprocessen waarin ICT een rol speelt.

Zorgspecialist

Wij geloven dat ICT in de gezondsheidszorg anders kan. Met excellente service en innovatie die aansluit nu én in de toekomst. Dit doen we door de automatisering slim te regelen.

Wil je bij Floating Byte werken?

Neem een kijkje bij onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Vacatures

Klanten maken gebruik van onze diensten

Gemiddelde beoordeling door klanten

Partners

Support

ONS VERHAAL

Wij geloven erin dat ICT-innovaties en hoog serviceniveau hand in hand gaan. Met als doel de kwaliteit van de zorg verbeteren.

Het doel is ambitieus, het bieden van de beste service op het gebied van ICT in de zorg, en dan bedoelen we echt alle ICT. We bieden een totaalservice, waarin beheer, veiligheid en service dé bouwstenen vormen in de dienstverlening. En innovatie de drijfveer is om te blijven ontwikkelen.

  • Innovatie 80%
  • Ontwikkeling vakkennis en marktkennis 75%
  • Klanttevredenheid 85%
  • Onderzoeksvermogen en creativiteit 99%