Kleine ideeën in de apotheek kunnen grote verschillen maken

WERKWIJZES, ERGERNISSEN, VERBETERINGEN EN IDEEËN IN DE APOTHEEK

Op 11 oktober a.s staan we net als voorgaande jaren op de KNMP najaarsbeurs. We willen deze dag graag benutten om even met u bij te kletsen en vinger aan de pols te houden want er zijn veel veranderingen gaande in apothekers land. 

Dit jaar doen we het anders dan anders. Ons thema is: kleine ideeën kunnen grote verschillen maken. Op de stand komt een groot whiteboard te staan waarop iedereen zijn ideeën kwijt kan die bij kunnen dragen aan verbeteringen in de apotheek. Iedereen bedenkt wel eens een slimme werkwijze, een leuke manier om met een klant/patiënt te praten of loopt tegen dingen of ergenissen aan die om verbetering vragen. 

Veel kleine ideeën in de apotheek maken het verschil! Het doel is met elkaar en van elkaar te leren. Waar de één van kan leren heeft de ander al lang geoptimaliseerd. Soms helpt techniek daarbij, soms blijkt het juist de bottleneck te zijn. 

Elk idee wordt beloond met een originele dopper. Een handig innovatief flesje van Nederlandse ontwerp met een duurzame missie, het terugdringen van verspilling en het verminderen van afval. 

Ideeën in de apotheek

Kom je ook naar de KNMP beurs?

Of ben je er niet bij of wil je nu alvast je idee ruilen voor zo’n dopper: laat het ons weten via deze link. We zetten 10 doppers opzij voor diegene die er niet bij is! De eerste 10 ideeën komen in aanmerking voor één van deze doppers.

DATUM: dinsdag 11 oktober 2016

Tip: meld vast je idee aan, en reserveer vast je dopper, kan je er niet bij zijn? De eerste 10 ideeën krijgen van ons een dopper opgestuurd!