(5 accreditatiepunten KNMP)
Op 2 juni staan we met een aantal enthousiaste Floating Byters met onze stand op het eerste congres van Apotheek Parters. Locatie? Het spoorwegmuseum in Utrecht. Er komen interessante sprekers die vanuit verschillende invalshoeken hun kijk op de wereld van de apotheek geven.

Een leuk moment om vast wat parallellen tussen de trein en ICT te leggen. Want wat hebben ICT en de trein met elkaar gemeen? We willen vooral geen vertraging, zo min mogelijke gedoe met inchecken, en ook nog eens van A naar B komen. Eigenlijk hebben we ten opzichte van ICT en de trein best wel wat verwachtingen, die we ons vooral bewust worden als het even tegenzit.

De wensen van de hedendaagse (ICT)gebruiker zijn van hoog niveau, logisch ook als je bedenkt wat de afhankelijkheid van techniek is. Een computer die hapert, een papiertje wat vastloopt in een printer, of niet kunnen pinnen, bellen, faxen etc etc. Relatief kleine onderdelen uit de keten kunnen een heel proces stilleggen. Net zoiets als blaadjes op het spoor. Of één centimeter sneeuw. En de klant die maar moet wachten. Want ook die verwachtingen lijken steeds hoger te worden…

Kortom, uitdagingen genoeg. Zowel voor die trein als voor de ICT. Kom, leer en discuseer mee op 2 juni. Schrijf je hier in!