Hoe structureer je alle documenten slim en zorg je voor effectief samenwerken zonder eindeloos heen en weer mailen? Hoe werk je handig samen met mensen die niet op één plek werken? Hoe vergroot je productiviteit? Hoe verbeter je werkprocessen?

Kortom hoe zet je ICT middelen in voor betere samenwerking die bovendien productieverhogend zijn? En hoe bepaal je nu welke middelen je inzet om bedrijfsprocessen te kunnen optimaliseren?

De Customer Immersion Experience helpt je verder

Een praktijkgerichte workshop waarbij je zelf aan de knoppen zit. Bedoelt om je te inspireren om naar de dagelijkse werkzaamheden te kijken op gebied van kwaliteit en productiviteit. Geen demo van de nieuwste Microsoft features, maar echt ervaren door middel van interactie met andere deelnemers en best-practices hoe je technologie slim in kunt zetten.

Speciaal ingericht voor zorgondernemingen en het MKB gaan we dieper in op productiviteitsoplossingen van Microsoft. Meer doen in minder tijd. Thema’s waar je aan kunt denken zijn:

  • efficiënter communiceren
  • effectief samenwerken in en buiten de (zorg)organisatie
  • slimmer vergaderen of hogere productiviteit

Elke inspiratiesessie belichten we een ander thema die in een interactieve workshop wordt doorgenomen. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar de deelnemers zitten juist zelf aan de knoppen van de nieuwste devices.

Doel is om inspiratie te krijgen hoe technologie kan ondersteunen bij betere samenwerking en verhoogde productiviteit.

Agenda inspiratiesessie

  • 2 februari 2017: 13.00 uur tot 16:30 uur. Inspiratie workshop, exacte thema in overleg deelnemers

Uiteraard zorgen wij voor een lekker broodje en eindigen we de dag met een borrel.

Locatie CIE workshop

Microsoft Nederland BV, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Navigatie: vervang Schiphol door Haarlemmermeer

Parkeren: gratis bij parkeergarage Microsoft (Outlook)

Aanmelden inspiratiesessie

Voor deze Floating Byte Customer Immersion Experience sessie kunnen maximaal 2 personen van uw organisatie zich aanmelden. De sessie biedt ruimte aan 9 deelnemers, waarbij u met andere organisaties aan tafel zit om ervaringen uit te wisselen. Zo ontstaat er tijdens de sessie tevens wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes waar u als organisatie op kunt inspelen.

Na afloop van de Inspiratiesessie weet u welke scenario’s uw behoefte zou kunnen invullen en welke oplossingen hierbij passen. Kortom, een interessante dag met nieuwe kansen en open deuren rondom samenwerken in de zorg!

Meld u nu aan voor één van de inspiratiesessies. De sessies zijn voor (zorg)ondernemingen met minimaal 25 werkplekken.