ICT voor huisartsen

Optimaal communiceren, handige tools om te overleggen, makkelijk documenten delen. Goed bereikbaar zijn voor patiënt en collega. Overal toegang hebben tot je werkplek, vanaf elk apparaat.

HUISARTS EN ICT

Het tijdperk dat de huisarts zijn patiëntgegevens nog in ordners en mappen had opgeslagen hebben we al enige tijd geleden achter ons gelaten. In de huisartsenzorg speelt ICT een cruciale rol en in de levering van zorg in de toekomst gaat dit alleen maar meer worden. Nieuwe slimme en innovatieve ICT oplossingen worden ingezet zodat u kunt doen wat u het liefste doet: uitstekende en betaalbare zorg verlenen. Floating Byte maakt dit mogelijk door u volledig te ontzorgen op ICT gebied.

Onze oplossingen ontzorgen u volledig op ICT gebied. Of u nu een solo praktijk heeft, samenwerkt met andere huisartsen in een HOED of AHOED of in een multidisciplinair gezondheidscentrum. En dan vergeten we natuurlijk de samenwerkingsverbanden en zorggroepen niet. Bij ons staat de dienstverlening naar de gebruiker van de ICT centraal, zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen: de zorg verlenen die de patiënt nodig heeft.

Met ZorgAnywhere heeft u een intuïtieve, veilige en efficiënte werkplek voor uw huisartsenpraktijk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de techniek. Integratie met applicaties die binnen de HOED, AHOED of gezondheidscentrum gebruikt worden maken wij mogelijk in een handomdraai. Beter samenwerken in de zorggroep of integratie applicaties die binnen de zorggroep gebruikt worden, wij maken het mogelijk met ZorgAnywhere. Er is zelfs een grote kans dat we het al voor een van uw collega’s hebben gedaan, nog makkelijker!

Maakt u gebruik van meerdere ICT dienstverleners en vraag u zich af of dat eenvoudiger kan? Installeert u zelf nog software of bent u de vraagbaak voor uw collega’s die verwachten dat u 24 uur per dag beschikbaar bent? Eenvoudiger de NEN7510 of ISO 27001 invoeren? Ook dan bent u bij Floating Byte op het juiste adres! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Bereikbaarheid goed geregeld

Voor een huisarts is een goede bereikbaarheid cruciaal. Hoe regel je de bereikbaarheid voor spoedzaken? Via welke kanalen ben je bereikbaar? En hoe zorg je ervoor dat je makkelijk kan zien of iemand beschikbaar is voor een vraag of kort overlegmoment? Of hoe deel je makkelijk je agenda met elkaar? Hoe vergroot je de bereikbaarheid voor de patiënt?

Telefonie huisarts

m

Overal beschikking hebben over gegevens

De patiënt centraal is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe houd je nou echt grip op alle mogelijkheden die er zijn en een patiëntgerichte manier van werken? Hoe zorg je op effectieve manier voor toegankelijkheid voor de patiënt? Maar zorg je er met slimme ICT tegelijkertijd voor dat je tijd optimaal wordt ingezet.

E-health voor huisartsen

E-health slim inzetten om de bereikbaarheid te vergroten. Gekoppeld aan bijvoorbeeld de website, de mogelijkheid om online afspraken te maken, een e-consult en online herhaalrecepten te maken. De mogelijkheden zijn groot, hoe kies je de beste strategie en welke oplossingen horen daarbij?

w

Huisartsen ICT

Ondersteuning van een HIS en koppeling met andere software pakketten, zoals Medicom, Pharmacom, DPA/ DMA, Spida en ECG. Of een VECOZO koppeling met administratieve pakketten zoals Exact of AFAS. Ook de benodigde randapparatuur wordt ondersteund, zoals: recepten-, documenten- en barcodescanners; slipbon- en etikettenprinters; wachtkamerschermen en kassadisplays. Als het in de huisartsenpraktijk gebruikt wordt, dan weten wij dat!

DIENSTEN VOOR HUISARTSEN

RECENTE BERICHTEN

Floating Byte inspiratiesessies effectief samenwerken

Handiger samenwerken of effectiever communiceren door middel van slimme IT-oplossingen? We nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze rondetafel inspiratiesessies. Speciaal ingericht voor zorgondernemingen en het MKB gaan we dieper in op productiviteitsoplossingen van Microsoft. Meer doen in minder tijd. Thema op 21 november is effectiever samenwerken in de (zorg)organisatie.

Kleine ideeën in de apotheek kunnen grote verschillen maken

Op 11 oktober a.s staan we net als voorgaande jaren op de KNMP najaarsbeurs. Veel kleine ideeën maken het verschil! Het doel is met elkaar en van elkaar te leren. Waar de één van kan leren heeft de ander al lang geoptimaliseerd. Soms helpt techniek daarbij, soms blijkt het juist de bottleneck te zijn. Geef je idee door en een originele Dopper mee!

Telefonische wachttijden in huisartsenposten overschrijden de normen. 

Huisartsenposten zijn slecht bereikbaar koppen diverse media deze week na aanleiding van onderzoek door de consumentenbond. In door 80% wordt de grens van het opnemen van de telefoon binnen 2 minuten overschreden. Dat de bereikbaarheid van huisartsenposten langer onder druk staat was al langer bekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent je enthousiast geworden en benieuwd hoe we dit voor jouw praktijk kunnen realiseren? Neem contact op.

Sjoerd

Sjoerd

Business Development

Ziet mogelijkheden en kansen in het creëren van slimme ICT-toepassingen om zorg beter te maken. Is nauw betrokken bij de ontwikkeling van ZorgAnywhere, een unieke werkplek die flexibel werken in de zorg mogelijk maakt met veilige toegang tot alle applicaties en documenten. Hij helpt organisaties verder om wijs te worden uit de wirwar van technologische mogelijkheden en een heldere strategie neer te zetten, klaar voor nu én in de toekomst.