Telefonie Huisartsen

Telefonie huisarts

Als een goede bereikbaarheid cruciaal is.

Capaciteit

Een groot aantal gesprekken tegelijkertijd kunnen voeren, of uitbreiden wanneer nodig. Met Hosted VoIP heb je nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. Je ontvangt dus ook maar één factuur voor alle diensten waar je gebruik van maakt.

Locatie-onafhankelijk

VoIP is niet gekoppeld aan een geografische locatie, maar eenvoudig door te schakelen naar mobiel of andere locatie. Cruciaal om de bereikbaarheid als huisarts te kunnen garanderen, ook bij stroomuitval of onderweg.

Flexibel

Een telefoontoestel kan worden gekoppeld aan elke netwerklocatie. Je kunt het toestel gewoon meenemen, intern verhuizen is dus eenvoudig! In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal de telefooncentrale in de Cloud nooit verouderen.

Toekomst

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Een goed moment om over te stappen als apparatuur aan vervanging toe is, of je gaat verhuizen. Je bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten omdat het platform continu up-to-date wordt gehouden. Geen investering in een telefooncentrale meer. En goed te integreren met nieuwe functionaliteit zoals Call Back modules om telefonische wachttijden te elimineren van TeleQ.

30 seconden

De spoedlijn moet binnen 30 seconden worden opgenomen.

w

Altijd bereikbaar

Ook op een drukke maandagochtend krijgt de patiënt geen in-gesprek-toon te horen.

Inspectie

De VoIP verbinding voldoet aan de richtlijnen van de IGZ, LHV en NPCF.

Keuzemenu

Leidt de beller naar de juiste afdeling via een Auto Attendant.

Mobiliteit

Met de handige mobiliteitsfuncties heb je de vrijheid om overal bereikbaar te zijn.

Toolbar

Met een intuïtieve toolbar is de bediening vanaf PC van de telefooncentrale kinderspel. Natuurlijk via onze Cloud ook op elk apparaat te bedienen.

l

Speciale App

Met een speciale App kun je dezelfde functies van de telefooncentrale ook op de smartphone/iPad bedienen. Zoals: inspreken van teksten, wijzigen menu’s, wijziging openingstijden

Frequently Asked Questions

Waar staat HIP voor?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP, anders gezegd, bellen via het internet. In dit geval bovendien gehost, dus ook wel Hosted VoIP of kortweg HIP genoemd. Er is geen apart telefonienetwerk meer nodig omdat bellen nu via de bestaande internetverbinding mogelijk is. Dit scheelt in de kosten. Bovendien is HIP niet alleen voordeliger, de mogelijkheden zijn ook groter. Hierbij kun je denken aan functionaliteiten zoals koppelingen met het Outlook adressenhoek, of applicaties zoals een CRM-, administratie-, of ticketsysteem.

Heb ik nog een telefooncentrale nodig?

Nee, een fysieke centrale is niet meer nodig. Speciaal voor de HIP receptie is de bedrijfscentrale in te stellen voor het beheren van inkomende gesprekken. Geschikt voor kleinere kantoren, middelgrote organisaties of omgevingen met veel medewerkers, afdelingen en locaties. De HIP receptie is inclusief wachtrijfunctionaliteit, monitoring van gebruikers zowel vast als mobiel, en kan een onbeperkt aantal lijnen bedienen.

Kan ik ook conferencing doen?

Vanuit Microsoft Oulook Agenda is HD audio-conferencing eenvoudig te gebruiken. Het is mogelijk om deelnemers te laten bellen, te muten, mp3 opnames te maken van de meeting en te beheren via een browser.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent je enthousiast geworden en benieuwd hoe we dit voor jouw praktijk kunnen realiseren? Neem contact op met Paul via onderstaande formulier.

Sjoerd

Sjoerd

Business Development

Ziet mogelijkheden en kansen in het creëren van slimme ICT-toepassingen om zorg beter te maken. Is nauw betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld ZorgAnywhere, een unieke werkplek die flexibel werken in de zorg mogelijk maakt met veilige toegang tot alle applicaties en documenten. Hij helpt organisaties verder om wijs te worden uit de wirwar van technologische mogelijkheden en een heldere strategie neer te zetten, klaar voor nu én in de toekomst.