ICT voor huisartsen

Optimaal communiceren, handige tools om te overleggen, makkelijk documenten delen. Goed bereikbaar zijn voor patiënt en collega. Overal toegang hebben tot je werkplek, vanaf elk apparaat.
Stel direct een vraag

HUISARTS EN ICT

Het tijdperk dat de huisarts zijn patiëntgegevens nog in ordners en mappen had opgeslagen hebben we al enige tijd geleden achter ons gelaten. In de huisartsenzorg speelt ICT een cruciale rol en in de levering van zorg in de toekomst gaat dit alleen maar meer worden. Nieuwe slimme en innovatieve ICT oplossingen worden ingezet zodat u kunt doen wat u het liefste doet: uitstekende en betaalbare zorg verlenen. Floating Byte maakt dit mogelijk door u volledig te ontzorgen op ICT gebied.

Onze oplossingen ontzorgen u volledig op ICT gebied. Of u nu een solo praktijk heeft, samenwerkt met andere huisartsen in een HOED of AHOED of in een multidisciplinair gezondheidscentrum. En dan vergeten we natuurlijk de samenwerkingsverbanden en zorggroepen niet. Bij ons staat de dienstverlening naar de gebruiker van de ICT centraal, zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen: de zorg verlenen die de patiënt nodig heeft.

Met ZorgAnywhere heeft u een intuïtieve, veilige en efficiënte werkplek voor uw huisartsenpraktijk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de techniek. Integratie met applicaties die binnen de HOED, AHOED of gezondheidscentrum gebruikt worden maken wij mogelijk in een handomdraai. Beter samenwerken in de zorggroep of integratie applicaties die binnen de zorggroep gebruikt worden, wij maken het mogelijk met ZorgAnywhere. Er is zelfs een grote kans dat we het al voor een van uw collega’s hebben gedaan, nog makkelijker!

Maakt u gebruik van meerdere ICT dienstverleners en vraag u zich af of dat eenvoudiger kan? Installeert u zelf nog software of bent u de vraagbaak voor uw collega’s die verwachten dat u 24 uur per dag beschikbaar bent? Eenvoudiger de NEN7510 of ISO 27001 invoeren? Ook dan bent u bij Floating Byte op het juiste adres! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Bereikbaarheid goed geregeld

Voor een huisarts is een goede bereikbaarheid cruciaal. Hoe regel je de bereikbaarheid voor spoedzaken? Via welke kanalen ben je bereikbaar? En hoe zorg je ervoor dat je makkelijk kan zien of iemand beschikbaar is voor een vraag of kort overlegmoment? Of hoe deel je makkelijk je agenda met elkaar? Hoe vergroot je de bereikbaarheid voor de patiënt?

Telefonie huisarts

m

Overal beschikking hebben over gegevens

De patiënt centraal is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe houd je nou echt grip op alle mogelijkheden die er zijn en een patiëntgerichte manier van werken? Hoe zorg je op effectieve manier voor toegankelijkheid voor de patiënt? Maar zorg je er met slimme ICT tegelijkertijd voor dat je tijd optimaal wordt ingezet.

E-health voor huisartsen

E-health slim inzetten om de bereikbaarheid te vergroten. Gekoppeld aan bijvoorbeeld de website, de mogelijkheid om online afspraken te maken, een e-consult en online herhaalrecepten te maken. De mogelijkheden zijn groot, hoe kies je de beste strategie en welke oplossingen horen daarbij?

w

Huisartsen ICT

Ondersteuning van een HIS en koppeling met andere software pakketten, zoals Medicom, Pharmacom, DPA/ DMA, Spida en ECG. Of een VECOZO koppeling met administratieve pakketten zoals Exact of AFAS. Ook de benodigde randapparatuur wordt ondersteund, zoals: recepten-, documenten- en barcodescanners; slipbon- en etikettenprinters; wachtkamerschermen en kassadisplays. Als het in de huisartsenpraktijk gebruikt wordt, dan weten wij dat!

DIENSTEN VOOR HUISARTSEN

RECENTE BERICHTEN

Wij zijn verhuisd

Time for a change. Afgelopen week zijn wij verhuisd met Floating Byte naar een super mooie locatie op de Coolsingel 104. Met de metro, tram én de bus naast de deur zijn we nu heel goed bereikbaar.

Innovatie als raakvlak waar het draait om techniek

Het Human Power Team is opgericht in 2010 en heeft als doel om gezonde en duurzame alternatieven voor hedendaagse voertuigen te ontwikkelen en demonstreren. Net als Floating Byte zetten wij onze kennis in om met innovatieve ontwikkelingen de toekomst groener en gezonder te maken. Floating Byte helpt ons bijvoorbeeld bij het ordenen van onze documentatie structuur, door een server beschikbaar te stellen waarop wij software kunnen draaien die onze productiviteit vergroot.

Digitaal minder kwetsbaar, dan maar met de postduif?

De verkozen Amerikaanse president Trump wist recent de publieke opinie te beïnvloeden door te stellen dat geen enkele computer meer veilig is en adviseert om écht vertrouwelijke berichten nimmer via de elektronische snelweg te verzenden, maar terug te gaan naar pen, papier en postzegel. Vertrouwd voor de oude garde, museaal historisch erfgoed voor de jongeren onder ons.
Vertrouwelijke documenten per post of per koerier verzenden, het lijkt een voor de liggende oplossing in een tijd waarin we kennelijk elektronisch, via het internet lopend berichtenverkeer niet meer durven, willen of mogen vertrouwen. We willen digitaal minder kwetsbaar zijn. Maar is dat ook zo?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent je enthousiast geworden en benieuwd hoe we dit voor jouw praktijk kunnen realiseren? Neem contact op.

Paul

Paul

Accountmanager

Adviseert klanten graag over de mogelijkheden en het belang van een goed functionerend ICT-park. Doet dat het liefst in een face-to-face gesprek. Wanneer het gaat om je life-line binnen je praktijk of apotheek wil je graag weten met wie je zaken doet. Uiteraard mogen de kosten van ICT binnen een bedrijf niet de boventoon voeren, maar zie deze zaken wel als bedrijfsmiddel en niet alleen als kostenpost.