Innovatieve ICT voor Apotheken

APOTHEKER EN ICT

Het tijdperk dat de apotheker vreemd stond tegenover ICT-toepassingen, hebben we al enige tijd geleden achter ons gelaten. Inmiddels speelt ICT een cruciale rol in de levering van zorg en geneesmiddelen. Door slimme en innovatieve ICT oplossingen in te zetten kunnen de uitgespaarde arbeidsuren worden ingezet voor wat u het liefste doet: uitstekende en betaalbare zorg verlenen. Floating Byte maakt dit mogelijk door u volledig te ontzorgen op ICT in de apotheek. We hebben ervaring met verschillende apotheek systemen en we werken nauw samen met veel partijen en koppelingen. Ook met de keuze voor een bepaald apotheek systeem, een migratie van een apotheek systeem, flow in de apotheek. We hebben ruimschoots ervaring en denken graag mee!

Onze oplossingen ontzorgen u volledig op ICT in de apotheek. Of u nu een zelfstandig gevestigde apotheek bent, samenwerkt met andere apotheken of onderdeel uitmaakt van een (franchise) apotheekketen. En dan vergeten we natuurlijk de poliklinische apotheek, dienstapotheek en de apotheek in het gezondheidscentrum niet. Bij ons staat de dienstverlening naar de gebruiker van de ICT centraal, zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen: de zorg verlenen die de patiënt nodig heeft.

Met ZorgAnywhere heeft u een intuïtieve, veilige en efficiënte werkplek voor uw apotheek. Geen zorgen meer over de techniek en optimale ondersteuning van de zorgprocessen. Heeft u al geïnvesteerd in een nieuwe omgeving? Geen zorgen, integratie met de bestaande omgeving is eenvoudig mogelijk. Zo kunnen we ook applicaties van de (franchise) keten of geneesmiddelendistributeur eenvoudig opnemen in ZorgAnywhere. Er is zelfs een grote kans dat we het al voor een voor uw collega’s hebben gedaan, nog makkelijker!

Eigen ICT personeel in dienst en u heeft liever dat zij zit beter houden met proces optimalisatie dan controleren of de virus scanner nog draait? Sneller de NEN7510 of ISO 27001 invoeren? Of het kennis niveau op peil houden? Ook dan bent u bij Floating Byte op het goede adres! Neem contact met ons op voor een op uw situatie gericht advies om de ICT in de apotheek te bespreken.

ZORGANYWHERE VOOR DE APOTHEEK

!

Single Sign-On

Met een druk op de knop inloggen in diverse applicaties van het apotheek systeem. Snel kunnen schakelen tussen applicaties is essentieel in de apotheek.

Office 365 voor apotheken

Office 365 in de apotheek

Een eenvoudige intuïtieve interface voor Microsoft Office 365. Deel eenvoudiger bestanden, werk samen in documenten, op elke werkplek in de apotheek. Systemen in de apotheek koppelen en ICT in de apotheek gestroomlijnd. 

!

Efficiënte ICT in de apotheek

Vereenvoudig de invoer van gegevens, minder e-mail en automatiseer eenvoudige processen door ICT in de apotheek te stroomlijnen. Efficiënt werken met ICT in de apotheek wordt mogelijk met ZorgAnywhere.

!

Veilige ICT in de apotheek

Uw apotheek gecertificeerd, Floating Byte is Zorg Service Provider (ZSP) gecertificeerd. Met ZorgAnywhere heeft u een efficiënte en veilig werkomgeving.

ICT DIENSTEN VOOR DE APOTHEEK

PARTNERS

QMATIC

PLURIPLUS

COMSYSYCO

CCV

APOTHEEK PARTNERS

KNMP

PHARMAPARTNERS

LINSCRIPTUM

Wat kan ik voor u doen?

Bent u benieuwd hoe we de ICT in uw apotheek kunnen verbeteren? Mail Sjoerd of bel hem op 06 – 55 893 171. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan neemt hij contact met u op.