SPECIALISATIES FLOATING BYTE

Elke dag is er meer vraag naar zorg, wordt er zorg verplaatst van instelling naar zelfstandig wonen en een toenemende concurrentie op prijs en kwaliteit. Om als zorginstelling in deze tijd mee te gaan met de veranderingen is het van belang dat zorgprocessen slim en doelmatig worden ingericht. De optimale inzet van IT is hierbij onmisbaar. Floating Byte is een specialist als het gaat om IT processen in de zorg, wij doen namelijk niet anders. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van marktontwikkelingen, ambities en uitdagingen die spelen in de zorg. Hieronder vindt u een overzicht van branches, per branche geven we u een idee welke specifieke oplossingen we hebben. Staat u activiteit of branche er nog niet tussen? De zorg veranderd snel, dus de kans is groot dat we nog geen tijd gehad hebben om het online te zetten. Neem dan contact met ons op!

Floating Byte ontzorgt u met innovatieve ICT diensten en stelt u en uw praktijkmedewerkers in staat te doen wat u het liefste doet: uitstekende en betaalbare zorg verlenen aan uw patiënten. Wij zorgen voor een optimaal beheerde omgeving voor uw Huisartsen Informatie Systeem (HIS), integratie met moderne communicatie mogelijkheden en e-health toepassingen. Kijk op de pagina huisartsen voor onze specifieke oplossingen voor huisartsen.

Als apotheker is efficiënt werken noodzakelijk om voldoende tijd te kunnen besteden aan het verlenen van uitstekende zorg aan uw patiënten. Floating Byte ontzorgt u met innovatieve ICT diensten, een optimaal beheerde omgeving voor uw Apotheek Informatie Systeem (AIS), kostenbesparing door optimalisatie van de infrastructuur en nieuwe innovatieve logistieke oplossingen. Kijk op de apotheken pagina voor specifieke oplossingen voor apotheken.