Goed nieuws voor onze klanten, binnenkort ontvangen de klanten met een 50/5 Mbit verbinding een gratis upgrade. Zowel bestaande abonnementen als nieuw bestelde abonnementen worden medio april verhoogd in snelheid naar 50/10 Mb. Zo blijft u maximaal profiteren van de voordelen van het Floating Byte Zorgnetwerk.

Het Floating Byte Zorgnetwerk is een betrouwbare verbinding voor snelle en veilige communicatie tussen zorgverleners. Netwerk onafhankelijk bieden wij u de beste verbinding die mogelijk is op basis van op uw locatie leverbare techniek, xDSL, glasvezel of 4G. Standaard met ondersteuning tijdens kantoor uren van 08:00 tot 18:00 en te upgraden naar 24 uur per dag 7 dagen per week. Hierdoor hebben wij het snelst groeiende zorgnetwerk van Nederland met de hoogste klanttevredenheid!

Bent u nog geen klant? Op onze Zorgnetwerk pagina is een overzicht te vinden van de prijzen en mogelijkheden. Of neem direct contact met ons op.

UPDATE 13 APRIL

Per 13 april heeft Floating Byte de uploadsnelheid van het VDSL 50/5 Mb abonnement verhoogd naar 50/10 Mb. Zowel nieuwe als reeds bestelde 50/5 Mb abonnementen zijn, zonder extra kosten, in snelheid verhoogd.
Het VDSL Zorgnetwerk bestaat nu uit de snelheden 30/3 Mb, 50/10 Mb, 100/20 Mb en 200/60 Mb. Voor hogere snelheden raden we aan een Glasvezel Zorgnetwerk te nemen.