Vandaag verzenden en ontvangen we meer e-mail dan ooit op het werk, dat is de voornaamste reden waarom ingebouwde archivering een van de meest populaire functies in Office 365 en Exchange Online is. Er zijn miljoenen e-mail archieven actief in gebruik, en in de Office 365 Enterprise E3 en E4 plannen wordt zelfs onbegrensde archiefopslag aangeboden. Met de onlangs aangekondigde importservice van Office 365 werden de afgelopen maanden terabytes aan data geïmporteerd. In sommige gevallen leverde dit een support call op omdat de limiet van de mailbox vergroot moest worden. Deze moest dan handmatig worden vergroot waarna het importeren weer verder kon gaan. Nu niet meer!

Vanaf nu is de import functie voorzien automatische aanpassing van de benodigde opslagruimte. Dit stelt u in staat om snel te profiteren van een bodemloos Exchange Online archief zonder handmatige stappen. Niet alleen is een aanpassing gemaakt op de back-end om de limieten op de opslag ruimte op te heffen. Ook zijn de limieten op de Verwijderde Items verwijderd. Voor de gebruikers van Office 365 heeft deze wijziging geen impact, voor de IT managers, IT professionals en ons levert dit de mogelijkheid op om nog eenvoudiger de retentie, archivering en eDiscovery in overeenstemming met het beleid van de organisatie te brengen, zonder een limiet in de systemen.

Deze ​​oplossing, die aan de strengste eisen van onze zorgklanten voldoet zal in de komende weken worden uitgerold in de Office 365 omgevingen. Meer weten? Neem contact met ons op.