5 voordelen van het nieuwe Office 2016 in de zorg

De nieuwe Office 2016 suite, uitgebracht door onze partner Microsoft, brengt veel voordelen met zich mee, juist ook voor zorgverleners. Hieronder vind je een overzicht van de voordelen van de Office 2016 update, waarmee jouw leven als ZorgAnywhere gebruiker nog eenvoudiger wordt.

We focussen altijd op het makkelijker maken van werk voor zorgverleners, in deze blog 5 voordelen voor zorgverleners in het nieuwe Office 2016.

Deel je inbox automatisch in – Hoeveel nieuwsbrieven ontvang jij? Ik ontvang er meer dan 30 per week, maar ik wil ze eigenlijk niet in mijn inbox want daar vinden al mijn gesprekken plaats. Om die reden heeft Outlook 2016 een functie genaamd clutter toegevoegd, hiermee worden onbelangrijke e-mails direct naar een aparte inbox geleid. Hierdoor blijft je ZorgAnywhere mailbox helemaal schoon en overzichtelijk voor persoonlijke communicatie!

Office 2016 in de zorg

Clutter in ZorgAnywhere

Samenwerken in real time– In ZorgAnywhere is het al mogelijk om samen te werken in Office Online. Maar Microsoft wil deze ervaring ook naar de desktop applicaties brengen. Als je tegelijkertijd in Word 2016 en/of Office online werkt met een collega, kun je zien welk deel de ander bewerkt en wat zij typen. Probeer het eens uit in Office Online in ZorgAnywhere.

Vereenvoudig data analyses – Als zorgverlener ben je steeds meer bezig met data analyses, of eigenlijk je wordt min of meer gedwongen. Al is het natuurlijk erg handig om data snel en eenvoudig visueel te maken. Microsoft heeft dit begrepen en daarom hebben ze nieuwe analyse mogelijkheden toegevoegd in Excel 2016, hierdoor kan er binnen één click overzichten gemaakt worden om bijvoorbeeld analyses te maken van extracties uit het HIS/KIS of ander xIS. De toekomst voorspellen wordt ineens een stuk eenvoudiger. En door je de mogelijkheid te geven naar Microsoft Power BI Preview te publiceren kun je een analyse dashboard toevoegen aan ZorgAnywhere.

Dag suffe grafieken– Naast het toevoegen van mogelijkheden om eenvoudiger informatie te delen met Office 2016, zijn er ook nieuwe grafiekstijlen in Excel 2016; bijvoorbeeld Sunburst, TreeMap, Whisker, Waterfall & Box en Pareto & Histogram. Dit helpt iedereen om data te visualiseren op een moderne manier.

Selective Sync – Een lang verwachte update voor OneDrive voor Bedrijven, inclusief nieuwe sync cliënt voor Windows en Mac, waarmee selectieve synchronisatie en de stabiliteit van OneDrive voor Bedrijven verbeterd worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld 500GB online opslaan terwijl je slechts 2GB synchroniseert naar je device. Deze update bevat ook iets waar ik naar uitkeek, namelijk verhoogde bestandsformaat limiet per gebruiker, mobiele verbeteringen, en nieuwe IT en developer features.

Wil je weten aan welke verbeteringen wij werken met ZorgAnywhere en wat de toegevoegde waarde is van Office 2016 in de zorg? Hou dan onze blog in de gaten.