Marktleider innovatieve ICT diensten in de zorg – Floating Byte – heeft, zoals we al eerder meldden, sinds 1 februari een nieuwe CEO. Menno Breedveldt Boer is aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt hiermee Sjoerd Slabbers op die verder gaat in de functie van Business Development Manager.

Menno is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de algehele leiding van Floating Byte en zal ervoor zorgen dat de services en diensten continue vernieuwen en verbeteren.
Menno heeft ruime ervaring in de zorg en ICT markt en ziet zijn nieuwe positie bij Floating Byte als “een prachtige uitdaging in een dynamische markt”.

Menno verteld: “Recent kwam wederom in het nieuws dat Nederland de beste zorg van Europa heeft, een jaarlijks onderzoek uitgevoerd de Zweedse denktank Health Consumer Powerhouse. Wellicht moeten we het rapport over het jaar 2014 wat nuanceren maar het blijft een knappe prestatie dat de zorgverleners in het constant veranderende Nederlandse zorglandschap hun zorgtaken zo goed kunnen uitvoeren.”

Floating Byte wil ook de komende jaren met innovatieve diensten de zorgverleners zo goed mogelijk ondersteunen. Het gaat niet om ICT technieken maar wel om de toepassingen die we met de technieken kunnen leveren in het bedrijfsproces van de zorgverlener. Zo hebben we een nieuwe planningstool waarmee onder andere thuiszorgorganisaties veel efficiënter kunnen plannen en dus nog beter hun zorgverleners kunnen inzetten. Dit is maar één van de oplossingen die we kunnen bieden. Met alle nieuwe technieken zijn de mogelijke toepassingen snel aan het veranderen. Maar welke afwegingen en keuzes maak je dan? Kijk hier voor een overzicht van onze dienstverlening.