Floating Byte is begin 2019 overgenomen door IT-dienstverlener Arcus IT. Sjoerd Slabbers, DGA van Floating Byte, treedt toe tot de directie van Arcus IT als CTO. “Het samengaan met Arcus IT is een logische vervolgstap in de strategie om Floating Byte verder uit te bouwen binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Voor onze klanten betekent dit dat we onze toonaangevende positie nog verder versterken en blijven investeren in het uitbouwen van ons product portfolio en dienstverlening.”

Nico Riphagen, directeur Arcus IT: “Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de zorg. We zagen dat onze expertise en die van Floating Byte binnen de zorg volledig complementair waren. Daarop besloten we de krachten te bundelen voor een compleet, gespecialiseerd aanbod voor de eerstelijnszorg.”

Met de overname van Floating Byte, Lesage ICT en Tepucom is Arcus IT de grootste IT-dienstverlener met het meest complete aanbod voor de eerstelijnszorg in Nederland. Meer weten over onze diensten en oplossingen? Ga naar www.arcusit.nl!